събота, 16 юли 2011 г.

Два сигурни начина да печелим онлайн

Все повече и повече уеб мастъри,

Използват интернета,  не за развлечение, а за увеличаване на месечния си  доход. Интересен факт, е че някои от тях  се издържат от него. До момента е имало и има много и различни начини да печелим онлайн.  За съжаление, това е много трудно, за това бъдете упорити в своето начинание. В тази статия ще ви запозная с два доказани начина да увеличите месечния си доход чрез интернет,  а какви са те, техните недостатъци и плюсове, ще прочетете по нататък в статията.

 Един не толкова популярен, но сигурен начин да печелите онлайн, е така наречения Affiliate Marketing . Благодарение на него, в днешно време хиляди уеб мастъри печелят стотици, някои даже хиляди долара долара месечно.  Този онлайн бизнес, представлява интернет маркетинг. Продавате качествени фирмени продукти, като получавате процент от печалбата ( комисионна ). Комисионната  зависи от това какво ще продавате. При фармацевтичните продукти  (хранителни добавки,  лекарства, хапчета за отслабване и пр. ):   25% - 60% , а при софтуерните продукти - 35% - 65%.
  Това което трябва да направите за да бъдете афилиейт , е да имате малко опит в сферата на уеб дизайна. Ако притежавате блог , или сайт, свързан с отрасъла на продуктите които ще продавате например, може да ги използвате за да ги рекламирате.  Повече информация как да печелите чрез този бизнес, може да намерите в статията ми : Какво по точно е Affiliate Marketing?  Хубавото на Афилиейт Маркетинга, е че комисионните по продуктите понякога са доста високи, но въпреки това въобще не е лесно да продавате онлайн.

Най-сигурния начин да увеличите месечния си доход чрез интернет, е като имате свои рекламодатели. Какво се има в предвид по тази фраза - Рекламодателя е човек, който ви плаща определена сума, за да поставите реклама ( банер или текстова ), във вашия сайт.  Цената я определяте вие и рекламодателя, в зависимост от това колко време ще седи неговата реклама във вашето уеб пространство. Но за да имате свои такива, трябва сайта ви да е доста развит и оптимизиран. Старайте се той да бъде и добре поддържан. Малко съвети, за това как да бъде сайта  ни по посещаван, може да намерите в статията : Как да задържим посетителите в сайта си  ? . Чак след като той е добре посещаван , може да се свържете с дадена фирма, да предложите добра оферта и реклама,  и да очаквате отговор.  Плюсовете на този онлайн бизнес, са много.  Първо, не се налага да чакате одобрение от група хора.  Договаряте цената с рекламодателя и получавате парите в кеш.  От друга страна, единственият минус, са трудностите, докато вашия сайт има добър трафик на посетители. 

E според мен това са двата най-сигурни начина да печелите онлайн.  Колкото и да е трудно да постигнете успех, знайте че те са едни от най-добре платените. В началото ще ви е трудно, но никога не се отказвайте от това, което сте започнали.  Е това е за сега по темата.  Продължение по темата, ще намерите в следващите ми статии.  Ако има някакви въпроси по темата, питайте. Надявам се да съм ви бил полезен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Директория - Хороскопите.ком