петък, 23 септември 2011 г.

Рекламата - Неизменна част от бъдещето на Интернет потребителя. Как може да печелим от рекламата


Реклама

Kакво ли всъщност си мислим, когато поизнесем, чуем, или видим тази дума ? Вероятно много неща изплуват в нашето съзнание. Както и да погледнем на нещата, тя е една много важна част от всекидневието на днешния Интернет потребител. Всъщност това малко изображение, текст или каквото и да е, е причината да закупуваме услуги и стоки чрез Интернет.  Много неща не са успешни без реклама. Тя е основна част при създаването на нов бизнес, било то онлайн или не.  Рекламирането е и един от най- печелившите начини, по който можем да увеличим месечният си приход.  Чудите се как така чрез рекламиране може да печелим онлайн ?
Е, сега ще ви обясна.

Все повече и повече уеб мастъри печелят хиляди долари, благодарение точно на рекламирането. Повечето от тях имат свои рекламодатели, някои рекламират продукти онлайн, а други просто поставят реклами на сайта си.  Точно по тези начини те са постигнали така наречения "паричен успех". На думи може да ви изглежда лесно, но въобще не е така.  Да постигнем това което са постигнали те, е нещо което много малко хора са успели да направят.
Но има начин да постигнем поне малко, една малка част от постигнатото им.

Как може да печелим ние ? Е, по същия начин, по който печелят те. Нека се върнем няколко реда назад във статията. Както съм споменал, т.е. : ''..рекламиране на продукти онлайн,  свои рекламодатели , място за реклама на вашия сайт ''.  Та ето, всеки един от 3 те начина е свързан пряко с рекламата, или по - точно - рекламирането онлайн.  Задължително условие обаче е да притежавате сайт. Без него, няма как да рекламирате онлайн. Та нека да се върнем пак на темата.  Разглеждам всеки един начин за изкарване на пари онлайн поотделно.

Рекламиране на продукти онлайн, или така наречения Affiliate marketing - цялата философия на този бизнес е следната. Рекламирате качествени фирмени продукти онлайн. Може да пишете статии или каквото и да е, което би накарало посетителя да купи този продукт. След като някой закупи нещото което вие рекламирате, получавате комисионна (процент от печалбата).  Повече относно Affiliate маркетинга може да прочетете в следните две статии : Какво е Affiliate маркетинг.  Разликата между Affiliate маркетинга и Freelance работата.

Имайте свои рекламодатели - Наистина това е един от най - лесните начини да печелите чрез рекламиране. Просто предоставяте място за реклама на вашия сайт, за което вие получавате определена сума. И пак в основата му седи рекламата. Всичко останало което трябва да направите, е да поставите рекламата на сайта ви, за договорения с рекламодателя период от време. После остава само да се настаните удобно в креслото си, и да търсите още рекламодатели. Повече по темата може да научите от следната статия : Два сигурни начина да печелим онлайн.

Третия най-лесен начин да печелите онлайн, е чрез така наречените PPC (pay-per-click) програми, като Google Ad-sense. Също като при рекламодателите, вие предоставяте място за реклама, но печелите само когато някои цъкне на нея. Печалбата е по-малка, но всичко зависи най- вече от трафика на посетители към сайта ви. Защо от трафика? Вероятно много от вас се питат. Защото колкото по-висок трафик на посетители имате, толкова  по-голям е шансът, някои от тях да кликне на рекламата ви.

Рекламата е нещо без което не можем, ние и всички други около нас. Между другото мисля че и тази статия би ви харесала : 10 начина да печелим пари онлайн
Е, хората са казали че всяко хубаво нещо има своят край. Така е и със тази статия. Надявам се че статията ви е харесала.

ПП. Извинявам се ако някъде съм допуснал правописни грешки, но това е защото бързам за работа.



1 коментар:

  1. http://agendominocamarqq.blogspot.com/2017/05/camarqqcom-agen-domino-qq-paling-resmi.html
    http://agendominocamar.blogspot.com/2017/05/membahas-sejarah-domino-bersama-agen.html
    http://agendomino99camarqq.blogspot.com/2017/05/memahami-permainan-domino-qq-bersama.html
    http://agenbandarqcamarqq.blogspot.com/2017/05/membahas-perkembangan-domino-bersama.html
    http://camaragenbandarq.blogspot.com/2017/05/camarqqcom-agen-domino-qq-dengan.html

    ОтговорИзтриване

Директория - Хороскопите.ком