сряда, 27 юли 2011 г.

9 Начина да печелим пари от интернет.

Как се печели от интернет ?

Понеже виждам че хората се интересуват от тази тема, днес реших да напиша още една такава статия, а именно - Как да печелим онлайн.  Начините да печелите от интернет са много, но за съжаление не всички ще ви допаднат.   Въпреки това, след като намерите подходящия начин, може да спечелите стотици долари на месец. В тази статия ще ви запозная със седем начина да увеличите месечния си доход чрез интернет, а какви са те, ще разберете в следващите няколко реда от статията ми.

 1. Най-добре платената текстова реклама за момента е тази на Infolinks. След като се регистрирате, програмата разпръсква текстови линкове (връзки) по вашата страница / статия. Изключително е удобна за блогъри, защото не се набива много на очи, и не дразни посетителите.

2. Като започнах с PPC (pay- per - click) кампаниите, не трябва да пропускам тази на Google - Ad-sense. Също много добре платена програма. Предоставяте място за реклама (било то текстова или банер), като получавате пари, след като някой кликне на нея. Другото хубаво нещо, е че разполагате с лесен за интегриране дизайн на рекламния текст / банер.

 3. Bidvertiser - също една доста добра PPC кампания. Работи на принципа на Ad-sense.

 4. ClickNwork - Работа за freelancer - и. Ако имате времето и уменията да правите нещо, независимо дали да пишете статии или да правите сайтове, то фрииленс работата е за вас.  Получавате определена сума на час за работа.

 5. Amazon.com - Един от най-големите онлайн магазини. Чудите се как може да печелите от него ?  Продавайте боклуците си на хора на който им трябват. Доста лесен  и доходен начин да печелите пари от интернет.

 6. Elance - Също работа за freelancer-и.

 7. Ether - Доста удобен начин да правите пари онлайн. Знаете как да направите нещо , и можете да го обясните на хората, след което ви заплащат определена от вас сума. Един вид предлагате платени уроци как да си направим нещо (пр. как се прави сайт ).

 8. Направете си блог. Докарайте си посетители и имайте свои рекламодатели. Има някои хора, които дори се издържат от блогване, а други печелят стотици долари от тази работа. Между другото блога е най-лесния начин да печелите онлайн.

 9. Продавайте платено съдържание. Ако имате умения в някаква област, защо не напишете платена Е-книга. Мислите си че хората не плащат за платено съдържание ? Напротив, ако това което пишете е качествено, всеки един човек ще иска да закупи вашата книга.

 Да печелите онлайн е малко трудно. Първо, трябва да бъдете малко по-опитен в тази сфера. Трябва да знаете кой начин е най-добрия, доходен и удобен за вас. За сега, това е по темата. Надявам се да съм ви бил полезен.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Директория - Хороскопите.ком