сряда, 29 юни 2011 г.

Google Ad Sense - Как да печелим повече ?



Google Ad Sense

е една от най-популярните PPC (pay per click) кампаний, а след като вече официално подържат сайтове на български език, все повече и повече дизайнери се ориетират към нея. Но как да печелим повече от нея  ?
 
Слейте рекламата с дизайна на сайта си. Така рекламата няма да дразни и да изглежда по неприятен начин за посетителя, а като едно цяло със сайта. Също така се постарайте рекламите да са разположени на ключово място във сайта ви.Такива места са страничните панели,между съдържанието или в началото му.
 
Следете какво обичат попосетителите, и коя статия ви донася по-голями доходи. Напишете още такива статий. По този начин ще докарате все повече и повече посетители, а колкото по-посещаван е вашият сайт, толкова по добре за вас.
  
Рекламирайте сайта си. Поставете линкове във форуми и социални мрежи към вашия сайт. Както споменах това ще  ви доведе все повече и повече посещения. Старайте се посетителите да ползват вашия сайт не заради лъжлив линк, а заради самото му съдържание.

Колкото по посещаван е вашия сайт,толкова по-печеливш ще бъде той. Не лъжете гугъл. Единственото което може да направите по този начин е да си докарате проблеми.
Накарайте потребителите да се изкушат да кликат на рекламите на сайта ви, а не това да го правят ваши приятели. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Директория - Хороскопите.ком